Nieuws

Gepubliceerd op: 22/03/2020

BTW aangifte eerste kwartaal 2020

Op 20 april 2020 (ingevolge de coronacrisis is de aangifte termijn verlengd tot 07/05) dient de btw aangifte over de handelingen van het eerste kwartaal 2020 te worden ingediend.

Wij verzoeken u de nodige stukken aan te leveren uiterlijk op dinsdag 7 april 2020 bij voorkeur digitaal.

Om ons maximaal te beschermen geven wij er de absolute voorkeur aan dat u uw stukken digitaal aanlevert !  Papieren stukken zullen pas na 72u worden behandeld.   Wij mogen geen klanten ontvangen op kantoor, als u toch papieren documenten aanlevert gelieve deze op te sturen of in de bus te steken.

Onderstaand een link met een overzicht van wat wij zoal nodig hebben om uw aangifte op te maken.

Voor het digitaal aanleveren van stukken, graag ons een email sturen als u de geuploade stukken volledig zijn en wij kunnen starten :

  • Via onze portaal
  • Via email : Stuur uw documenten als e-mail bijlage gericht aan volgend specifiek email adres: Uwbtwnummer@m-pbox.be (bijvoorbeeld 0683525776@m-pbox.be) Al naargelang wat u naar ons doorstuurt zet u in het onderwerp van de email aankoopfacturen of AF, verkoopfacturen of VF, Bankuittreksels of BA, Diversen of DV. U hoeft geen tekst aan de email toe te voegen, deze kan door ons niet worden gelezen.

Als u absoluut niet in de mogelijkheid bent om digitaal aan te leveren : 

  • Per post verzenden naar M&P boekhouders bvba – Solvynsstraat 53 – 2018 Antwerpen
  • Onder omslag in onze bus (er is een speciale bus voor grote paketten voorzien duidelijk aangegeven)

Scanning facturen
Uw facturen worden gescand bij ons opgeslagen, waardoor u uw facturen kan terug krijgen en nadien niet meer hoeft binnen te brengen.  Gelieve ervoor te zorgen dat er geen nietjes in uw facturen zitten en  zoveel mogelijk A4 formaat te gebruiken.  Wanneer u de facturen terug wenst altijd eerst een afspraak maken alvorens u ze komt ophalen.

Zie ook de rubriek digitale documenten op onze website

Kastickets – bonnetjes (Opgelet richtlijnen licht gewijzigd voor vennootschappen)
Zie voor meer richtlijnen de handleiding ivm de onkostenstaat.

Checklist BTW
pdf | 110 KB

Meer over het thema:

btw aangifte