Nuttige info

Portaal : Silverfin

Via het klantenportaal kan u algemene parameters van uw dossier volgen, kosten, omzet en detail van de verschillende rubrieken, u gebruikt het portaal tevens om uw documenten naar ons door te sturen.

Klik op deze link om naar het portaal van Silverfin te gaan.

Klik rechts bovenaan op het upload nieuwbestand ; het upload naar silverfin pop-up scherm opent.

Kies bestanden op uw computer of sleep bestanden naar het wit vak van het pop-up scherm.   De bestanden komen in het wit vak te staan.

Kies vervolgens welk categorie documenten u gaat uploaden, aankoopfacturen, verkoopfacturen, overige documenten.  (Bankuittreksels is niet meer van toepassing) Klik de categorie aan.

Uw documenten worden geupload.

In de map documenten ziet u een zoek veld, u kan deze zoekfunctie gebruiken om alle facturen van een bepaalde leverancier of klant te bekomen of een bepaalde tekst op de factuur. (bijvoorbeeld typ “boekhouder” om al onze facturen te vinden of typ “iPhone” voor de facturen met betrekking tot de aankoop van een IPhone)

Alle document categorieën zijn onderverdeeld in drie mappen :

1_nieuwe uploads : deze hebt u net geupload en moeten nog aan ons kantoor worden doorgestuurd.
2_vorige uploads : werden aan ons kantoor doorgestuurd

U mag nooit zip.files doorsturen wegens het gevaar voor virussen. 

Het is belangrijk dat u bovenstaande procedure volgt zodat de achterliggende software de documenten correct naar ons kantoor verstuurd.   Alle vorige procedures komen te vervallen.

 

M&P Boekhouders gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken en voor analysedoeleinden.  Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Meer info