Nuttige info

Rekeningnummers overheid

Betalingen aan de BTW administratie

Betalingen aan de btw-administratie doet u uiterlijk op de 20ste van de maand die volgt op de aangifte maand voor maand aangevers of op de 20ste van de maand die volgt op het kwartaal voor kwartaal aangevers. (bv. op 20 april voor het eerste kwartaal van het jaar)

U gebruikt steeds en uitsluitend het volgend rekeningnummer :
IBAN : BE22 6792 0030 0047
BIC : PCHQBEBB

U vermeld steeds uw gestructureerde mededeling (OGM), deze kan u terugvinden op de aan u toegezonden overschrijvingsformulieren of op onze provisiebrieven.  U kan ook met ons contact opnemen om uw gestructureerde mededeling te bekomen.

Voorafbetalingen

Voorafbetalingen inkomstenbelastingen dienen uiterlijk op volgende data te worden overgemaakt aan de dienst der voorafbetalingen brussel :

10 april, 10 juli, 10 oktober en 20 december van elk jaar.

Rekeningnummers :

IBAN :  BE61 6792 0022 9117
BIC : PCHQBEBB

 

U vermeld steeds uw gestructureerde mededeling (OGM), deze kan u terugvinden op de aan u toegezonden overschrijvingsformulieren.  U kan ook met ons contact opnemen om uw gestructureerde mededeling te bekomen deze wordt berekend o.b.v. uw ondernemingsnummer.

 

M&P Boekhouders gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken en voor analysedoeleinden.  Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Meer info