Nieuws

Gepubliceerd op: 03/10/2011

Omnifisc

Graag wijzen wij u met dit nieuwsitem op een nieuw product op de verzekeringsmarkt, namelijk “Omnifisc”.

Als uw raadgevers konden wij u deze informatie onmogelijk onthouden, controles maken immers geen deel uit van uw forfaitaire ereloonovereenkomst die u met ons kantoor hebt.

Omnifisc dekt de erelonen en kosten van fiscale experten en advocaten inzake zowel fiscale controles als fiscale administratieve en gerechtelijke procedures.

Naarmate de Fiscus meer middelen en mensen inzet, naar aanleiding van de nieuwe aanbevelingen van de Commissie Fiscale Fraude en de doorgedreven onderzoeksmethoden en de techniek datamining, is fiscale controle niet meer een uitzondering.

De formule van Omnifisc is uniek en voorziet in ruime waarborgen aan betaalbare en fiscaal aftrekbare premie.

Alle middelen zullen alsdan kunnen worden ingezet, met inbegrip van gerechtelijke procedures, om u te verdedigen.  Daar waar u vroeger noodgedwongen zou geaarzeld hebben om verder met de fiscus in discussie te gaan omwille van de daaraan verbonden kosten, zult u zic voortaan niet meer moeten laten tegenhouden door dergelijkeoverwegingen.

U vindt alvast de productfiche in bijlage.

Verdere informatie vindt u ook op de site www.omnifisc.be

omnifisc flyer
pdf | 254 KB

M&P Boekhouders gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken en voor analysedoeleinden.  Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Meer info