Nieuws

Gepubliceerd op: 26/05/2015

Xpenditure

Wij gingen recent een samenwerking aan met xpenditure deze app maakt het mogelijk om het opmaken van een onkostenstaat te vereenvoudigen.

Je neemt met deze app simpelweg telkens je een onkostenbonnetje hebt, een foto van de bon,  geeft aan welke soort kost het is en hoe u heeft betaald, bedragen, naam, datum enz. worden automatisch erkend door de software en uw onkostenstaat wordt opgemaakt.

Ook creditcard uitgaven kunnen worden opgenomen en toegewezen worden aan je uitgavenstaat van je creditcardmaatschappij.   Nadat je de uitgavenstaat hebt gescand zal de software je bonnetjes matchen met de uitgavestaat.

Klanten die een kilometervergoeding claimen kunnen dit ook via de app ingeven, kilometers worden automatisch berekend, zo ook het te claimen bedrag.

Ook het opnemen van dagvergoedingen voor het buitenland is mogelijk met de app.

Als uw boekhouder hebben wij de mogelijkheid elk kwartaal de onkostenstaat te trekken, u hoeft dan zelf deze niet meer aan te leveren.  Uiteraard kan u ook zelf allerlei rapporten trekken.

De bonnetjes hoeven ook niet meer bewaard te worden, het bewaren van de foto’s van de bonnetjes op de site van xpenditure werd door de administratie goedgekeurd.

Mocht u interesse hebben in deze tool, kan u ons gewoon een email sturen, u ontvangt dan een proefabonnement van 30 dagen daarna kost de tool u 5€/per maand, welke rechtstreeks door xpenditure wordt gefactureerd.  De app voor uw smartphone kan u gratis downloaden.

https://www.xpenditure.com/nl/